Et Socialøkonomisk
Frokostkoncept

Vores socialøkonomiske køkken er helt vild med økologi, dyrevelfærd og god smag

Med vores dygtige kok Luise Bjørnlund i spidsen sørger vi for en frokostordning, som med garanti falder i god jord hos jeres medarbejdere, såvel som hos jeres CSR-team.

Vi er nemlig en erhvervsfond, som hver dag arbejder med udsatte mennesker i vores køkken for at støtte dem i gang på arbejdsmarkedet.

Lyder det for godt til at være sandt, så bare vent til vi kommer til maden.

Råvarerne

Vi stiller store krav til leverandører og råvarer. Størstedelen af vores råvarer er økologiske, på nær når vi taler om kød. Her er dyrevelfærd i højsædet i stedet. Vi bruger kun kød fra Grambogård og Hopballe – det kan vi nemlig stå inde for. Kvalitet og faglig stolthed går igen i alt, hvad vi laver. Det gælder både frokostordningen, og de tilkøb I kan lave i form af kage, mødeforplejning og frugt. 

Menuen

Hver dag er der nyt på menuen. Fælles for alle retter er, at de er grønne, sunde, og smager godt. Blandt de mange retter vi har haft igennem, kan der nævnes Pad Thai, Ratatoille Lasagne, Asiatisk Laksebowl, Tabouleh, Frilandsgris med Teriyaki & Siracha, og mange flere. 

Se eksempel på en ugemenu (klik). 

Priser

Vores frokostordning har en minimumsbestilling af 10 kuverter pr. dag. 

Kuvertpris – 62 kr. eks. moms

Tilvalg:

Onsdagskage – 20 kr. eks moms pr. kuvert
Frugt – 5 kr. eks moms pr. styk

Levering

Vi leverer i hele storkøbenhavn. Prisen afhænger af afstand og tidsforbrug. 

Levering pr. lokation – fra 150 kr. eks moms. 

Står I og skal bruge morgenbrød, mødeforplejning eller andet, så kan vi altid godt finde ud af det. Her tager I fat i Luise, og aftaler individuelt. 

Kontakt os

Hvis du ønsker at høre mere om mulighederne for en frokostordning hos os, så kontakt Luise på mail cafeosterbro@incita.dk eller på telefon 2597 4821. Vi vender tilbage til dig snarest muligt. 

CVR: 66 94 68 19 

EAN: 5790002333361

Mobile pay – 62453

Madhuset Incita 
Østerbrohuset
Århusgade 103
2100 Østerbro

Køkkenchef: Luise Bjørnlund
Telefon 2597 4821