Selskaber og forplejning i Østerbrohuset

Slip for madlavning og opvask

I Østerbrohuset kan du booke lokaler til det meste: Selskaber, julefrokost, firmafest, private fødselsdage, mindehøjtideligheder, konfirmationer osv.  

Alle priser ved minimum 20 personer.
Selskabsf
orplejning skal bestilles minimum 5 hverdage forinden. Bemærk vilkår nederst.  

Vegetar

  • Falafler m tzatziki og harissa
  • Hjertesalat m grillet halloumi, granatæble og citrusdressing
  • Humus 
  • Butterbeans m halvtørrede tomater, urter og vinaigrette 
  • Taboulleh m peberfrugt, agurk, tomat og masser af urter
  • Fladbrød

    Kuvertpris 135,-kr

Børnefødselsdags menu

(Minimum 10 kuverter)

  • Børnefødselsdags menu 
  • Minipizzaer: Margarita, pepperoni, kartoffel og mascarpone
  • Grøntsagsstænger
  • Små økologiske juice og isvand
  • Kanelsneglekagemand/dame m glasur og slik
  • Kaffe og te til mor og far
    Kuvertpris 115,-/deltager 

Tilkøb: 

  • Slikposer 25,-kr
  • Varm chokolade m flødeskum 30,-kr
  • Øboller m smør og syltetøj 30,-kr

Buffet 2

  • Cæsarsalat m hopballe kylling og rugbrødscroutoner 
  • Salad lyonnaise m smilende æg, bønner og peberbacon
  • Tærte m spinat og broccoli 
  • Bulgurssalat m halvtørrede tomater, urter og sennepsvinaigrette 
  • Brød og krydderurtesmørrelse
    Kuvertpris 175,-kr 

Buffet 3

  • Krydderurtefarseret Hopballe kyllingebryst 
  • Små skinkefrikadeller m timian 
  • Gedeosttærte m balsamicorødløg 
  • Speltkernesalat m urter, bagte pebre og vinaigrette 
  • Små kartofler vendt med pesto 
  • Daddeltomater m blød feta og basillikum 
  • Grøn salat m fennikel, agurk og avocado 
  • Foccacia m tomat-fetapesto
    Kuvertpris 195,-kr 

Buffet 4

  • Færøsk koldrøget laks m peberrodsvinaigrette, syltet agurk og dild 
  • Håndpillede rejer m frisee, urtecreme og brødcrouton 
  • Vitello tonnato m kapersbær 
  • Grøn salat m fennikel, avocado og sennepsvinaigrette 
  • Små kartofler vendt m basillikumcreme 
  • Flutes og krydderurtecreme

    Kuvertpris 245,-kr 

Buffet 5

  • Krydderurtefarseret Hopballe kylling
  • Kalveculotte fra Grambogaard m bearnaisemayo 
  • Bagte grøntsager m urter og vinaigrette 
  • Fine grønne bønner m halvtørrede tomater og esdragon
  • Grøn salat m babyspinat og fennikel 
  • Små ovnstegte kartofler m rosmarin 
  • Flutes og tomat-fetapesto

    Kuvertpris 265,- kr 

Julefrokost

  • Karrysild af gammeldags modnede sild
  • Færøsk, koldrøget laks m peberrodsvinaigrette, dild og syltet agurk 
  • Fiskefileter m grov remo og citron 
  • Lun økoleverpostej m bacon og ristede champignoner 
  • Lune skinkefrikadeller m rustik rødkål 
  • Grønkålssalat m æble, soltørrede tranebær og ristede græskarkerner 
  • Vesterhavsost og naturbrie m kiks og havtornkompot 
  • Ris a la mande og kirsebærsauce 
  • Rugbrød, smør og koldhævet ølandsflutes
    Kuvertpris 285,-kr

Desserter

  • Tiramisu
  • Vanillepannacotta m. bær
  • Citruspannacotta m. karamelliseret hvid chokolade og hindbær
  • Rabarbertrifli m. karamelliserede nødder
  • Chokolade-mandel kage m. creme fraiche 38%
    Kuvertpris 45,-kr pr dessert

  • Tre slags oste m. bornholmske rugkiks, oliven og kompot Kuvertpris 65-kr

Drikkevarer

  • Velkomstdrink 45 kr/stk
  • Sodavand 20 – 25 kr/stk
  • Vin (hvid/rød/rosé) 225 kr/flaske
  • Kaffe 45 kr/kande (5 kopper)
  • The 35 kr/kande (5 kopper)
  • Flaske øl 25 kr/stk
  • Isvand 25 kr/kande (gratis hvis der bestilles vin)

Vilkår for selskaber

  • Østerbrohuset har 3 gode lokaler og en stor dobbeltsal som kan lejes gennem https://bookbyen.dk/ 

  • Selskabsforplejning skal bestilles minimum 5 hverdage forinden. Ved bestilling betales depositum 25% af det bestilte (senest 5 dage inden).

  • Afbestilling, eller væsentlige justeringer af antal deltagere skal meddeles senest 5 dage før.  

  • Lokaler og opstilling af borde / stole, oprydning, teknisk udstyr mv. aftales med Østerbrohuset. 

  • Medbring venligst ingen egen forplejning uden aftale med Café Incita.

CVR: 66 94 68 19 

EAN: 5790002333361

Mobile pay – 62453

Café Incita Østerbro
Østerbrohuset
Århusgade 103
2100 Østerbro

Køkkenchef: Luise Bjørnlund
Telefon 2597 4821