Uforglemmelige aftener i Østerbrohuset

Østerbrohuset tilbyder mange lokaler, som kan bookes til det meste. Om I skal holde julefrokost, generalforsamling, firmafest, eller fødselsdag eller selskab i familien, så har vi lokaler, der matcher i stemning og størrelse.

Når du har booket lokalet, mangler du blot maden – og her kommer vores socialøkonomiske køkken ind i billedet. 

Med vores dygtige kok Luise Bjørnlund i spidsen, er vores køkken et sublimt valg til dit arrangement. Maden er af høj kvalitet, og råvarerne er specielt udvalgt fra Danmarks bedste leverandører.

Det vi spiser, har stor betydning for miljøet, helt fra produktion og forarbejdning til bortskaffelse. Derfor foretrækker vi økologiske råvarer med et højt niveau af dyrevelfærd. Samtidig har vi en fantastisk vinleverandør, som kan sørge for en vinsmagning forud for dit valg af drikkevarer, hvis du ønsker det.

Vil du have inspiration, finder du her et udpluk af vores mest populære pakker, men husk at du altid kan ringe og få tilbud på en skræddersyet menu til dit event.

Priserne tager udgangspunkt i selskaber på minimum 20 personer, og vi opfordrer dig til at bestille i god tid, så vi har tid til at gøre dit event helt perfekt. 

Kontakt Luise på mail, eller telefon 25974821 for at høre mere.

Inspiration til Menuen

(Minimum 10 kuverter)

  • Børnefødselsdags menu 
  • Minipizzaer: Margarita, pepperoni, kartoffel og mascarpone
  • Grøntsagsstænger
  • Små økologiske juice og isvand
  • Kanelsneglekagemand/dame m glasur og slik
  • Kaffe og te til mor og far
    Kuvertpris 115,-/deltager 

Tilkøb: 

  • Slikposer 25,-kr
  • Varm chokolade m flødeskum 30,-kr
  • Øboller m smør og syltetøj 30,-kr

Forret:

  • Ristet rugbrød med røget laksetatar
  • Crostini m tomat og basillikum
  • Flutes m parmaskinke, friskostcreme og grøn olie

Hovedret

  • Hopballe kyllingebryst m urter
  • Langtidsstegt kalveculotte fra Grambogaard m bearnaisemayo
  • Grønne bønner m esdragon, oliven, rødløg og vinaigrette
  • Tomatsalat m stracciatella og balsamico
  • Blandet salat m raddichio, ristede pinjekerner og parmesan
  • Små ovnstegte kartofler m rosmarin

Dessert:

  • Brownie m. Hansen vanilleis og jordbær

Kuvertpris 350,-kr

  • Falafler m tzatziki og harissa
  • Hjertesalat m grillet halloumi, granatæble og citrusdressing
  • Humus olivenolie og zatar 
  • Butterbeans m halvtørrede tomater, urter og vinaigrette 
  • Taboulleh m peberfrugt, agurk, tomat og masser af urter
  • Madbrød med nigellafrø

    Kuvertpris 200,-kr

  • Cæsarsalat med hopballe kylling og rugbrødsknas
  • Salad a la lyonnaise med smilende æg, bønner og sennepsviniaigrette
  • Frikadeller af Grambogaard gris med urter
  • Salat af nye kartofler med basillikummayo og grønne asparges.
  • Grillet spidskål med grøn misomayo og ristet boghvede
  • Brød og krydderurtesmørrelse

Kuvertpris: 235 kr.

  • Cæsarsalat m hopballe kylling og rugbrødscroutoner 
  • Salad lyonnaise m smilende æg, bønner og peberbacon
  • Tærte m spinat og broccoli 
  • Bulgurssalat m halvtørrede tomater, urter og sennepsvinaigrette 
  • Brød og krydderurtesmørrelse

    Kuvertpris 200,-kr 
 
  • Små skinkefrikadeller m timian 
  • Gedeosttærte m balsamicorødløg 
  • Speltkernesalat m urter, bagte pebre og vinaigrette 
  • Små kartofler vendt med pesto 
  • Daddeltomater m blød feta og basillikum 
  • Grøn salat m fennikel, agurk og avocado 
  • Foccacia m tomat-fetapesto
    Kuvertpris 195,-kr 
  • Færøsk koldrøget laks m peberrodsvinaigrette, syltet agurk og dild 
  • Håndpillede rejer m frisee, urtecreme og brødcrouton 
  • Vitello tonnato m kapersbær 
  • Grøn salat m fennikel, avocado og sennepsvinaigrette 
  • Små kartofler vendt m basillikumcreme 
  • Flutes og krydderurtecreme

    Kuvertpris 275,-kr 

  • Krydderurtefarseret Hopballe kylling
  • Kalveculotte fra Grambogaard m bearnaisemayo 
  • Fine grønne bønner m halvtørrede tomater og esdragon
  • Grøn salat m babyspinat og fennikel 
  • Små ovnstegte kartofler m rosmarin 
  • Flutes og tomat-fetapesto

    Kuvertpris 300,- kr 

  • Karrysild af gammeldags modnede sild
  • Færøsk, koldrøget laks m peberrodsvinaigrette, dild og syltet agurk 
  • Fiskefileter m grov remo og citron 
  • Lun økoleverpostej m bacon og ristede champignoner 
  • Lune skinkefrikadeller m rustik rødkål 
  • Grønkålssalat m æble, soltørrede tranebær og ristede græskarkerner 
  • Vesterhavsost og naturbrie m kiks og havtornkompot 
  • Ris a la mande og kirsebærsauce 
  • Rugbrød, smør og koldhævet ølandsflutes
    Kuvertpris 300,-kr
  • Tiramisu
  • Vanillepannacotta m. bær
  • Citruspannacotta m. karamelliseret hvid chokolade og hindbær
  • Rabarbertrifli m. karamelliserede nødder
  • Chokolade-mandel kage m. creme fraiche 38%
    Kuvertpris 50,-kr pr dessert
  • Tre slags oste m. bornholmske rugkiks, oliven og kompot
    Kuvertpris 65-kr
  • Velkomstdrink 45 kr/stk
  • Sodavand 20 – 25 kr/stk
  • Vin (hvid/rød/rosé) 235 kr/flaske
  • Kaffe 50 kr/kande (5 kopper)
  • The 35 kr/kande (5 kopper)
  • Flaske øl 25 kr/stk
  • Isvand 25 kr/kande (gratis hvis der bestilles vin)

Praktisk information

  • Østerbrohuset har 3 gode lokaler og en stor dobbeltsal som kan lejes gennem https://bookbyen.dk/ 

  • Selskabsforplejning skal bestilles minimum 5 hverdage forinden. Ved bestilling betales depositum 25% af det bestilte (senest 7 dage inden).

  • Afbestilling, eller væsentlige justeringer af antal deltagere skal meddeles senest 5 dage før.  

  • Lokaler og opstilling af borde / stole, oprydning, teknisk udstyr mv. aftales med Østerbrohuset. 

CVR: 66 94 68 19 

EAN: 5790002333361

Mobile pay – 62453

Café Incita Østerbro
Østerbrohuset
Århusgade 103
2100 Østerbro

Køkkenchef: Luise Bjørnlund
Telefon 2597 4821