Byens Bedste Børnefødselsdage

Hos os kan du holde din børns fødselsdage, så du slipper for alt besværet derhjemme. I kan enten holde fødselsdagen i caféen i Østerbrohuset, hvor der er god plads til at lave en masse sjov og ballade, eller I kan booke et af mødelokalerne for fødselsdage med mere ro.  

Ved Østerbrohuset er der gode afsætningsmuligheder til når klassekammeraternes forældre skal aflevere- og afhente, og faciliteterne giver rig mulighed for at lave både inden- og udendørs aktiviteter. 

Sundt, lækkert & børnevenligt

Vores dygtige kok Luise, som selv er mor til tre, stiller strenge krav til kvalitet og sundhed når det kommer til mad. Derfor er alt hvad der kommer ud af vores køkken lavet af de bedste råvarer, og er økologisk langt hen ad vejen. Sundt kan nemlig sagtens være lækkert. 

Blandt favoritterne hos ungerne er økologiske mini-pizzaer, fødselsdagsboller og kanelsnegl-kagemand. Vores sortiment er dog ikke begrænset dertil – tværtimod må du endelig komme med ønsker til dit barns specielle dag. 

I alle fald står vi for mundgodt, drikkevarer og fødselsdagskagen, så det eneste I skal koncentrere jer om, er at hygge om ungerne – og deres forældre. 


Efter aftale kan vi også godt stå for pynt, og vi hjælper også gerne til med at finde på sjove aktiviteter.

Priser

Nedenstående priseksempel er baseret på denne menu til 10 personer. Husk at du altid kan kontakte os, for at få lavet et tilbud specielt til dit arrangement. 

  • Minipizzaer – Margarita, pepperoni eller kartoffel & mascarpone
  • Grønsagsstænger
  • Små økologiske juice & isvand
  • Kanelsneglekagemand
  • Kaffe & te til mor og far
    Kuvertpris 115,-/deltager
Tilkøb: 
  • Slikposer – 25 kr. pr. styk
  • Varm chokolade m. flødeskum – 30 kr /deltager
  • Øko boller m. smør & marmelade – 30 kr. /deltager

Kontakt os

Hvis du gerne vil forhøre dig om mulighederne for at holde dit barns fødselsdag hos os, så kontakt gerne vores køkkenchef Luise på denne mail eller telefon: 25974821. Vi glæder os til at høre fra dig. 

CVR: 66 94 68 19 

EAN: 5790002333361

Mobile pay – 62453

Café Incita Østerbro
Østerbrohuset
Århusgade 103
2100 Østerbro

Køkkenchef: Luise Bjørnlund
Telefon 2597 4821