Om os

Den mad vi vælger at spise og drikke, påvirker vores helbred, vores energi, vores velvære og vores omgivelser – både på kort og langt sigt. Samtidig er de omgivelser, vi indtager maden i, ofte lige så vigtige. Café Incita i Valby er en kulturcafé med fokus på lokalområdet, hvor lokale bands, billedkunstnere, forfattere mv. kan dele og inspirere hinanden. Derfor arrangerer vi udstillinger, koncerter og fællesspisning.

Hver onsdag: Folkekøkken med et nyt verdenskøkken hver uge

Hver fredag: LiveMusik fra glade musikanter 🎸

Følg med i events på vores facebook side

Caféen er del af fonden Incita, som siden 1966 har hjulpet mennesker med at mestre deres udfordringer, så de kan leve et aktivt og ligeværdigt liv som del af fællesskabet på arbejdsmarkedet. I samarbejde med kommuner, virksomheder og civilsamfund leverer Incita velfærdsløsninger, der er bæredygtige både økonomisk og socialt. 

Vores medarbejdere er fagspecialister indenfor deres felt og motiveres af at gøre en forskel, når fysiske eller psykiske udfordringer såtr i vejen for en aktiv rolle på arbejdsmarkedet. 

Incita er en socialøkonomisk virksomhed, der arbejder for at gøre arbejdsmarkedet mere rummeligt – ved at skabe særlige arbejdspladser hos os selv og gennem partnerskaber med private og offentlige arbejdsgivere i Danmark.

www.incita.dk 

Café Incita er en del af Incitas STU-tilbud, hvor unge lærer om arbejdsmarkedet og laver aktiviteter i Kulturhuset. 

www.incitaskolen.dk