Magiske aftener i Valby Kulturhus

Det smukke Valby Kulturhus byder på mange vidunderlige selskabslokaler, som både kan bruges til firmafesten, konfirmationen, og guldbrylluppet. 

Når du har booket lokalet, mangler du blot maden – og her kommer vores socialøkonomiske køkken ind i billedet. 

Vi sørger med glæde for maden, drikkevarerne, opsætningen, musikken, og hvad ellers der skal til for at du får lige den aften du drømmer om.

Med vores socialøkonomiske køkkener du sikret et god leverandør til dit arrangement.

Vi har et bredt udvalg af retter som vi er vanvittigt dygtige til at lave, men vi er også altid åbne over for dine egne forslag. Dertil har vi en fantastisk socialøkonomisk vinleverandør, hvis udsøgte vine uden tvivl vil sætte prikken over i’et på menuen.

Priserne tager udgangspunkt i selskaber på minimum 15 personer, og vi opfordrer dig til at bestille i god tid, så vi har tid til at gøre dit event helt perfekt. 

Kontakt vores køkkenleder på mail eller telefon 22573532  for at høre mere.

Inspiration til Menuen

(Minimum 10 kuverter)

  • Børnefødselsdags menu 
  • Minipizzaer: Margarita, pepperoni, kartoffel og mascarpone
  • Grøntsagsstænger
  • Små økologiske juice og isvand
  • Kanelsneglekagemand/dame m glasur og slik
  • Kaffe og te til mor og far
    Kuvertpris 115,-/deltager 

Tilkøb: 

  • Slikposer 25,-kr
  • Varm chokolade m flødeskum 30,-kr
  • Øboller m smør og syltetøj 30,-kr

Forret:

  • Ristet rugbrød med røget laksetatar
  • Crostini m tomat og basillikum
  • Flutes m parmaskinke, friskostcreme og grøn olie

Hovedret

  • Hopballe kyllingebryst m urter
  • Langtidsstegt kalveculotte fra Grambogaard m bearnaisemayo
  • Grønne bønner m esdragon, oliven, rødløg og vinaigrette
  • Tomatsalat m stracciatella og balsamico
  • Blandet salat m raddichio, ristede pinjekerner og parmesan
  • Små ovnstegte kartofler m rosmarin

Dessert:

  • Brownie m. Hansen vanilleis og jordbær

Kuvertpris 350,-kr

  • Falafler m tzatziki og harissa
  • Hjertesalat m grillet halloumi, granatæble og citrusdressing
  • Humus olivenolie og zatar 
  • Butterbeans m halvtørrede tomater, urter og vinaigrette 
  • Taboulleh m peberfrugt, agurk, tomat og masser af urter
  • Madbrød med nigellafrø

    Kuvertpris 200,-kr

  • Cæsarsalat med hopballe kylling og rugbrødsknas
  • Salad a la lyonnaise med smilende æg, bønner og sennepsviniaigrette
  • Frikadeller af Grambogaard gris med urter
  • Salat af nye kartofler med basillikummayo og grønne asparges.
  • Grillet spidskål med grøn misomayo og ristet boghvede
  • Brød og krydderurtesmørrelse

Kuvertpris: 235 kr.

  • Cæsarsalat m hopballe kylling og rugbrødscroutoner 
  • Salad lyonnaise m smilende æg, bønner og peberbacon
  • Tærte m spinat og broccoli 
  • Bulgurssalat m halvtørrede tomater, urter og sennepsvinaigrette 
  • Brød og krydderurtesmørrelse

    Kuvertpris 175,-kr 
  • Krydderurtefarseret Hopballe kyllingebryst 
  • Små skinkefrikadeller m timian 
  • Gedeosttærte m balsamicorødløg 
  • Speltkernesalat m urter, bagte pebre og vinaigrette 
  • Små kartofler vendt med pesto 
  • Daddeltomater m blød feta og basillikum 
  • Grøn salat m fennikel, agurk og avocado 
  • Foccacia m tomat-fetapesto
    Kuvertpris 195,-kr 
  • Færøsk koldrøget laks m peberrodsvinaigrette, syltet agurk og dild 
  • Håndpillede rejer m frisee, urtecreme og brødcrouton 
  • Vitello tonnato m kapersbær 
  • Grøn salat m fennikel, avocado og sennepsvinaigrette 
  • Små kartofler vendt m basillikumcreme 
  • Flutes og krydderurtecreme

    Kuvertpris 250,-kr 

  • Krydderurtefarseret Hopballe kylling
  • Kalveculotte fra Grambogaard m bearnaisemayo 
  • Fine grønne bønner m halvtørrede tomater og esdragon
  • Grøn salat m babyspinat og fennikel 
  • Små ovnstegte kartofler m rosmarin 
  • Flutes og tomat-fetapesto

    Kuvertpris 300,- kr 

  • Karrysild af gammeldags modnede sild
  • Færøsk, koldrøget laks m peberrodsvinaigrette, dild og syltet agurk 
  • Fiskefileter m grov remo og citron 
  • Lun økoleverpostej m bacon og ristede champignoner 
  • Lune skinkefrikadeller m rustik rødkål 
  • Grønkålssalat m æble, soltørrede tranebær og ristede græskarkerner 
  • Vesterhavsost og naturbrie m kiks og havtornkompot 
  • Ris a la mande og kirsebærsauce 
  • Rugbrød, smør og koldhævet ølandsflutes
    Kuvertpris 285,-kr
  • Tiramisu
  • Vanillepannacotta m. bær
  • Citruspannacotta m. karamelliseret hvid chokolade og hindbær
  • Rabarbertrifli m. karamelliserede nødder
  • Chokolade-mandel kage m. creme fraiche 38%
    Kuvertpris 50,-kr pr dessert
  • Tre slags oste m. bornholmske rugkiks, oliven og kompot
    Kuvertpris 65-kr
  • Velkomstdrink 45 kr/stk
  • Sodavand 25 kr/stk
  • Vin (hvid/rød/rosé) 225 kr/flaske
  • Kaffe 45 kr/kande (5 kopper)
  • The 35 kr/kande (5 kopper)
  • Flaske øl 25 kr/stk
  • Isvand 25 kr/kande (gratis hvis der bestilles vin)

Praktisk information

    • Cafe Incita udlejer caféens lokale og/eller moccastuen, som bookes på mail

    • Cafelokalet (120 m2): 1000 kr. i timen inkl. rengøring. Ønsker du serverings- og oprydningspersonale koster det 350 kr. i timen pr. mand. 

    • Valby Kulturhus har en håndfuld festlokaler i forskellige størrelser, som bookes gennem https://bookbyen.dk/ 

    • For aftaler om opstilling af borde / stole eller oprydning i Kulturhusets lokaler kontakt Café Incita her.  

    • Der må ikke medbringes egen forplejning uden ekstra gebyr eller aftale med Café Incita.

    • Forplejning kan aftales med Café Incita her

    • Efter klokken 23 skal der betales vagttillæg med et startgebyr på 1200 kr. og 600 kr/t for efterfølgende timer ved bookinger af lokaler i kulturhuset. Ved leje af caféen er der ikke vagttillæg.

    • Ved bestilling af cafeleje og selskabsforplejning betales depositum 2.000,- på mobile pay 62453 (Café Incita).

    • Eventuel aflysning af selskaber hvor cafeen er booket skal meddeles senest 1 måned før valgte dato. 

CVR: 66 94 68 19 

EAN: 5790002333361

Mobile pay – 62453

Café Incita Østerbro
Østerbrohuset
Århusgade 103
2100 Østerbro

Køkkenchef: Luise Bjørnlund
Telefon 2597 4821