Jul og selskaber

Slip for madlavning og opvask

Vi rådgiver gerne om god forplejning, og om hvordan du overholder myndighedernes anbefalinger om corona.  

Her er 2 forslag til portionsanrettede juleplatter. 

På hverdage kan platter afhentes fra klokken 11:00 – 20:00.
Juleplatter og selskabsmenuer skal bestilles 3 hverdage før.  

Kontakt Incita på e-mail eller telefon: 

cafe@incita.dk
22 57 35 32 

Juleplatte 1 - coronasikret

Juleplatter er indpakket og portionsanrettet
  • Hjemmelavet karrysild med løg og kapers.
  • Æg med rejer kaviar og mayonnaise.
  • Hjemmelavet hønsesalat med bacon og tomat.
  • Fiskefilet med remoulade og citron.
  • Roastbeef med peberrod, pickles og sherrystegte blødeløg.
  • Ribbensteg med hjemmelavet rødkål.
  • Økologisk Rugbrød/lystbrød og smør.

185 kroner/person

juleplatte 2 - coronasikret

  • Hjemmelavet vikingesild (farin og mørk øl) med glaseret rødløg og kapers.
  • Rejesalat med asparges, dild stenbiderrogn og lime.
  • Røget laks med røræg og purløgscreme.
  • Frikadeller med hjemmelavet agurkesalat.
  • Leverpostej med bacon og svampe
  • Andebryst med valnødder og syltet tranebær.
  • Økologisk Rugbrød/lystbrød og smør.

195 kroner/person.

Tilvalg til juleplatte

  • 3 slags ost med garniture
    45 kroner/person
  • Risalamande med kirsebærsauce
    35 kroner/person

På grund af corona

laver vi for tiden ikke buffet til selskaber ud af huset, og selskaber i Café Incitas lokaler må max være på 10 personer. Forneden kan du se forslag til selskabsbuffet, som vi lader stå til bedre tider 🙂

Menu 1

  • Lakse symfoni (3 slags laks) med rucola og kaviar creme.
  • Salat med artiskok, parmaskinke, mozzarellaost og balsamico.
  • Grønne bønner m marinerede hvidløg og bagte tomater.
  • Pastasalat med basilikum, citron og rygeost.
  • Rustik tomatsalat med, rødløg.
  • Små kartofler vendt i peberfrugtpure.
  • Oksefilet i tynde skiver med tuncreme.
  • Hot wings mild og stærk

175 kroner/person

Menu 2

  • Rejecocktail m/ kaviar, asparges, 1000 island + brød & smør.
  • Dadler og bønner bundet med bacon.
  • Ovnbagte rodfrugter med timian.
  • Helstegt oksefilet med havsalt.
  • Rødvins Brasseriet svinekam u/svær.
  • Fløde kartofler med hvidløg.
  • Cafeens blandet grønne salat med 2 slags dressing.
  • Rødvinssauce og bearnaisesauce.

235 kroner/person.

Menu 3

  • Dampet laks på sauteret porrer og spinat. Hertil limesauce.
  • Italienske oksekødboller i kraftig tomatsauce.
  • Kyllingebryst på bagte peberfrugter og squash.
  • Auberginesalat m/ urter, parmaskinke, mozzarella og balsamico.
  • Grønne bønner m/ marinerede hvidløg, grillet peberfrugt og 
  • vandkastanjer.
  • Frisk pastasalat med basilikum, citron og parmesanost.
  • Rustik blomkålssalat vendt med revigotte og sprød bacon.
  • Små kartofler vendt i sesam og basilikum.

169 kroner/person

Menu 4

  • Tarteletter med høns i asparges.
  • Coleslawsalat.
  • Oksetyksteg brasseriet med glaseret perleløg.
  • Skysauce
  • Kylling inderfilet i tomat og hvidvin.
  • Braiseret kartofler med løg og bacon.
  • Gulerødder og blomkål stegt i smør med havsalt.
  • Spinattærte med mozzarella.
  • Tomatsalat med løg og olie/eddike.
  • Hjemmebagt økologisk brød og smør.

225 kroner/person.

Menu 5 (vegetar)

  • Artiskok humus med citron og persillesalat med karpers.
  • Hjemmelavet falafel med citron og dildcreme.
  • Røget laksesalat med rugbrøds croutoner.
  • Grøn salat med feta, hasselnødder og mild Dijon dressing.
  • Vegetarfrikadeller med salat af rødbede, æbler appelsin og nødder
  • Grøntsagstærte.
  • Små kartofler med grøntsager marineret i basilikumspesto.
  • Grillet peberfrugt med oliven og hvidløg.

145 kroner/person

Menu 6 (luksus vegetar)

  • Appelsin koldmarineret laks med fennikel creme.
  • Hvidløgs/krydderurtemarinerede rejer med citron og pebercreme.
  • Dadler abrikoser og rødbeder bagt i olivenolie og timian.
  • Grøn salat med tun og friske grøntsager.
  • Ratatouille brasseriet i rødvin.
  • Grønt plantefarsbrød med broccoli dampet i lime.
  • Kartoffelsalat med knuste saltet mandler.
  • Squash stegt med peanuts og kokosmælk tilsmagt rødkarry.

159 kroner/person.

Menu 7 (julebuffet)

  • Røget laks med røræg og dild.
  • æg med rejer kaviar og mayonnaise.
  • Karrysild med løg og kapers.
  • Lun leverpostej med bacon og champignon.
  • Sprød Ribbensteg med hjemmelavet rødkål.
  • Honning glaseret andebryst med tranebær.
  • Brunede kartofler.
  • Hvide kartofler.
  • Skysauce.
  • Hjemmebagt mørkt og lystbrød med smør.
  • Brie med druer og oliven.
  • Ris a la mande med lun kirsebærsauce.

225 kroner/person

Menu 8 (luksus julebuffet)

  • Lun fiskefilet med hjemmelavet remoulade og citron.
  • Hvide sild med karrycreme.
  • Bornholmsk sild med blødeløg.
  • Æggesalat med purløg og bacon.
  • Flæskesteg med hjemmelavet rødkål.
  • Æbleflæsk.
  • Glaseret skinke.
  • Stuvede grønkål med muskat.
  • Dijonsauce.
  • Brunede kartofler.
  • Hjemmebagt mørkt og lystbrød med smør.
  • Gorgonzola og brie med rødløgskompot.
  • Ris a la mande med lun kirsebærsauce.

245 kroner/person.

Menu 9 Brunch

  • Sprød bacon
  • Stegte cocktailpølser
  • Lun røræg
  • Lun leverpostej med champignoner
  • Spegepølse med rødløg
  • Riberhus økologisk ost i skiver
  • Brie med druer
  • Pastasalat med grønt
  • Bagte tomater med pesto
  • Pandekager med sirup
  • Cafe kage
  • Groft øko brød med smør
  • Kaffe-the-juice ad libitum.

225 kroner/person

Menu 10 luksus brunch

  • Bagte rodfrugter med spegeskinke og pesto
  • Røget laksesalat med lime og dild
  • Lun røræg
  • Sprød bacon
  • Bruschetta med tomat, basilikum og gedeost
  • Krydder kyllingevinger med salsa
  • Chili cheese tops
  • Bagte kartoffelstave med dild dip
  • Riberhus øko ost med peberfrugt
  • Brie med rødløg og druer
  • Nutella og pandekager
  • Hjemmebagt økobrød og smør 
  • Kaffe-the og juice ad libitum.

245 kroner/person.

Forretter anrettet på tallerken

Kæmperejer på tomatcremebund, citrusmarineret havtorn 78kr

Røget lakserulle med kaviar feta, havtang og sort sesam – 75kr

Parmaskinke og napolisalami med aniscreme og oliven – 65kr

Spinat souffle med urtecreme og friterede rodfrugter – 53kr

Laksetatar m cognac på bund af krydderurter og tuncreme – 72kr

Alle forretterne er inklusiv hjemmebagt økologisk flutes/smør

Desserter anrettet på tallerken

Syltet frugter med vaniljeis og limecolis – 59kr

Chokoladekage med honningglaseret nødder og pistacie – 65kr

Cheesecake på solbærbund med hakket chokolade 62kr

Ostesymfoni, glaseret rabarber, olivenpesto, brødcrouton – 60kr

Sol over Valby:
Appelsinsorbet, knust makron, jordbærsauce – 50kr